Vámhatósági engedéllyel rendelkező nemzeti dohányboltok listája

2019-03-26 14:23:53

Keresse a keresőt!

2019-03-26 14:18:00
Legkényelmesebben a letöltéstnem igénylő webes kitöltőfelületen módosítható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal(NAV) által elkészített szja-bevallási tervezet, sőt az előző évekre vonatkozóbevallások önellenőrzése is ezen a felületen a leggyorsabb.  

AbevJava

2019-03-25 09:38:00
Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) - keretprogram a Java-alapú  nyomtatványokhoz,az AbevJava továbbfejlesztett változata. Tudnivalók internetkapcsolattal rendelkező számítógépekhez nav/ebevallas/abevjava/internetes_tudnivalok.html Java-alapú programok használata internetkapcsolattal rendelkező számítógépeken Tudnivalók internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépekhez nav/ebevallas/abevjava/neminternet_tudnivalok.html Java-alapú programok használata internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépeken Melyik programváltozatot töltsem le? nav/ebevallas/abevjava/melyiket.html Melyik programváltozatot töltsem le? Információk az Általános nyomtatványkitöltőhöz (ÁNYK - AbevJava) nav/ebevallas/abevjava/javakitolto.html Információk az Általános nyomtatványkitöltőhöz (ÁNYK - AbevJava) Az ÁNYK, az AbevJava program továbbfejlesztett változata már nemcsak a NAV, hanema közigazgatás más szervezeteinek a nyomtatványait is képes kezelni.

Információk az Általános nyomtatványkitöltőhöz (ÁNYK - AbevJava)

2019-03-25 09:37:00

Illegális pálinkafőzdét számolt fel a NAV

2019-03-25 09:14:00
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai pálinkafőző készülékeket éstöbb száz liter illegálisan előállított párlatot foglaltak le Veszprém megyében.

Könyvelő szaknévsor

A szaknévsorban több mint 350 szolgáltató (könyvelő, adótanácsadó, könyvvizsgáló) közül választhat vállalkozásához megfelelő partnert.

Keresés szakterület szerint »