Tippek, tanácsok

Hogyan válasszunk könyvelőt?

A könyvelő a vállalkozó bizalmi munkatársa. A választáskor ezért nemcsak az a fontos, hogy a szakértő könyvelő mérsékelje az adófizetést, ne kövessen el hibákat és alacsony legyen a díja, hanem az is, hogy szimpatikus emberekkel dolgozhassunk együtt, vállalkozói összhangban. Tovább »

Mennyibe kerül a könyvelés?

A könyvelési díj attól függ, milyen szolgáltatásokat takar, illetve mennyi munkára szerződünk. A könyvelők sem tudják előre, hogy mennyi munkájuk lesz az új céggel, úgyhogy általában meghatároznak egy alapdíjat, és azt a későbbiek függvényében korrigálják. A következőkben bemutatunk egy jellemző árképzést, amely természetesen csak a tájékozódáshoz segítség, közelítő értékeket tartalmaz. Tovább »

Mit takar a következő szolgáltatás?

Könyvelés: Könyvelés: a gazdasági események bizonylatok alapján történő folyamatos feljegyzését és nyilvántartását értjük alatta. A szolgáltatás általában tartalmazza a kimenő és bejövő számlák nyilvántartását, a kiegyenlítés-, és kintlévőség figyelését, a pénztárbizonylatok és bankbizonylatok feldolgozását, valamint az év végi mérleg és adóbevallások összeállítását. Új vállalkozás indításakor érdemes először a könyvelővel konzultálni. Tovább »

Könyvelő szaknévsor

A szaknévsorban több mint 600 szolgáltató (könyvelő, adótanácsadó, könyvvizsgáló) közül választhat vállalkozásához megfelelő partnert.

Keresés szakterület szerint »